Pyhän Hengen kappeli

Ionos Dragoumi 5 , 85100 Rhodes

Katolinen kirkko on luovuttanut suomalaisten, ruotsalaisten ja tanskalaisten jumalanpalveluskäyttöön tämän Pyhän Hengen kappelin.

Käynti kappeleen tapahtuu Ionos Dragoumin puolelta Santa Maria - kirkon pihan kautta.

Istuinpaikkoja kappelissa on 33, ja lisäksi on käytössä penkkitilaa terassilla saman verran.

Santa Maria-kirkon pääovi Kathopoulin ja Kazoulin risteyksessä. Google-kartta osoittaa tähän. Kappeliin mennään kirkon vastakkaiselta puolelta (kiertäen vasemmalla olevan kujan kautta) Ionos Dragoumilta.

Ionos Dragoumi 5, 85100 Rhodes

Vesper

Vietämme hetkipalveluksen vesperin muodossa turistikanttori Kristina ja hänen miehensä Bo-Göran Klingenbergin johdolla.

Ionos Dragoumi 5, 85100 Rhodes

Vesper